Din innsats - vår hjelp - bedre form

Medisinsk trening i grupper

Aktiv bevegelse – trening – har dokumentert effekt på svært mange plager i muskelskjelettsystemet. Hos oss har du en utmerket mulighet til å få medisinsk tilpasset trening ut i fra dine plager/diagnose, i trygge og sosiale omgivelser. Det er alltid fysioterapeut tilgjengelig i treningssalen for veiledning og hjelp. Du trenger ikke lengre henvisning fra lege eller manuellterapeut for å starte opp på medisinsk trening. Ta kontakt med vår resepsjon 22 99 31 71 for å starte med medisinsk trening.

Når du er registert pasient hos oss (gjøres ved første konsultasjon) må du reservere time på et tidspunkt som er ledig og passer for deg. Dette kan gjøres i vår treningssal eller gjennom vårt online booking-system. Du kan trene på medisinsk trening inntil 2 x i uken. Gruppen starter hver hele time og pågår i 60 min. Første konsultasjon koster 173 i egenandel, videre 97 kr pr gang, inngår under egenandelstak 2. All øvrig informasjon gjennomgåes ved oppstartssamtale i treningssalen.

De fleste gruppetimene har pasienter med forskjellige diagnoser og som trener etter eget tilpasset treningsprogram under tilgjengelig veiledning av fysioterapeut. Foruten den medsinske treningen, har vi en gruppe spesielt tilegnet pasienter med nakkesleng og en grupper for pasienter med lungesykdom. Nedenfor kan du melde din interesse for disse:

Nakkeslenggruppe:
Onsdager kl. 13.00 – 14.00
Informasjon og påmelding til elisabeth.julsvoll@hof.nhn.no.

Lungegruppe (inngår ikke i frikortordningen)
Tirsdag kl. 12.00 – 13.00
Informasjon og påmelding treningssal@hof.nhn.no eller tlf. 22 99 31 71.