Behandlingsforsikring

Pasienter med privat helseforsikring, og forsikringsselskapenes saksbehandlere kan bestille time gjennom online booking eller resepsjon@hansogolaf.no for å få time til behandling innen få dager.

VI HAR DESSVERRE IKKE DETTE TILBUDET TILGJENGELIG PÅ NÅVÆRENDE TIDSPUNKT.
Vi har dessverre ikke terapeuter tilgjengelig for direkte bestilling utenfor ordinær venteliste. Ta kontakt med vår resepsjon.
Unngå venteliste

Pasienter som ønsker rask tilgang på behandling og ikke ønsker å stå på venteliste, kan bestille time direkte hos en av våre manuellterapeuter som jobber uten kommunal driftsavtale. Man betaler for timen i sin helhet selv, utenfor refusjonsordningen, og man kan ikke bruke disse egenandelene i søknad om frikort.

Med behandlingsforsikring (feks gjennom din arbeidsgiver) vil kostnadene dekkes i tråd med den aktuelle avtale. Ta kontakt med din arbeidsgiver ved spørsmål omkring din helseforsikring, eller resepsjon@hansogolaf.no for spørsmål/timebestilling.

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hansogolaf.no 

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd