Behandlingsforsikring

Pasienter med privat helseforsikring, og forsikringsselskapenes saksbehandlere kan bestille time gjennom online booking eller resepsjon@hansogolaf.no for å få time til behandling innen få dager.

 Gjelder høsten 2022:
Vi har dessverre ikke terapeuter tilgjengelig for direkte bestilling utenfor ordinær venteliste. Ta kontakt med vår resepsjon.
Unngå venteliste

Pasienter som ønsker rask tilgang på behandling og ikke ønsker å stå på venteliste, kan bestille time direkte hos en av våre manuellterapeuter som jobber uten kommunal driftsavtale. Man betaler for timen i sin helhet selv, utenfor refusjonsordningen, og man kan ikke bruke disse egenandelene i søknad om frikort.

Med behandlingsforsikring (feks gjennom din arbeidsgiver) vil kostnadene dekkes i tråd med den aktuelle avtale. Ta kontakt med din arbeidsgiver ved spørsmål omkring din helseforsikring, eller resepsjon@hansogolaf.no for spørsmål/timebestilling.

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hansogolaf.no 

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd