Yoga

Bakgrunn

Eli Villanger

Eli Villanger har en lang erfaring som danser, koreograf og instruktør i dans, yoga og pilates, nasjonalt og Internasjonalt siden 1990. Som danser har hun jobbet med anerkjente koreografer nasjonalt og internasjonalt og som dansepedagog har hun undervist ved Norges Dansehøyskole for å nevne noen.

Eli er utdannet som danser ved Den Norske Opera Ballett, Statens Balletthøgskole og European Dance Development Center i Nederland i en ung alder. Hun tok sin utdannelse i pedagogikk innen dans ved Kunsthøgskolene i Oslo.

Som yoga instruktør har hun sin utdannelse gjennom grunnleggeren av Ashtanga Yoga Sri K Pattabhi Jois og Derek Irland tidlig i 90 årene. Hun har instruert i Ashtanga Yoga siden 1990 Nasjonalt og Internasjonalt.

Ashtanga Yoga Klassen

Ashtanga Yoga er en dynamisk form for yoga. Her synkroniseres pust og øvelser med flyt. Yogaen gir smidighet, styrker core muskulaturen og gir økt balanse. Yogaen øker konsentrasjonsevnen og gir avspenning ved pusteteknikker og mentale øvelser. Posisjonene følger samme mønster i hver klasse som gjør det mulig å utvikle sin egen praksis i forhold til sin kapasitet.

Gruppen er gratis for alle våre medlemmer! Ikke-medlemmer er også velkomne og kan kjøpe klippekort med 8 ganger for 990.-.

Vel møtt til Yoga tirsdager 17.15 på Hans og Olaf Fysioterapi

Ta kontakt med elivillanger@gmail.com om du ønsker å prøve å ut vår Yoga-time!