Kontakt oss

Strenge hygienetiltak er iverksatt, slik at det skal være trygt å komme til oss.

Vår resepsjon er åpen mandag- torsdag : 08 – 19, fredag 08 – 18

Send oss en forespørsel

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Spørsmål & Svar 

Vi får mange spørsmål ang trening, videokonsultasjon og Covid-19. Her finner du nyttig informasjon.

Hvilke tiltak har vi iverksatt for å sikre at det er trygt å komme til egentrening/behandling hos oss?

 1. Ikke oppsøk våre lokaler om du ikke føler deg helt frisk
 2. Hold èn meter avstand til andre under hele treningsøkten
 3. Alle skal vaske hendene på vei inn og ut av våre lokaler. Vask også hendene jevnlig underveis i treningen, spesielt ved kontakt med ansikt/svette, dørhåndtak o.l. Bruk papirlommetørkle foran munn/nese når du hoster eller nyser. Kast lommetørkle etter bruk. Host/nys i albukrok om ikke du har lommetørkle.
 4. Kun to personer i garderoben samtidig. Vi oppfordrer til å komme ferdig skiftet og bruke skapene i korridor, utenfor garderobene. Tørk av med såpevann og papir etter bruk. Jakke kan legges i garderobeskap eller henges på stumtjener i treningssalen.
 5. Drikkefontener stenges av. Ta med egen drikke
 6. Tørk av apparatet etter bruk med såpevann på sprayflaske og papir, spesielt over håndtak og øvrige områder som har vært i kontakt med hud/svette.
  Vaskebøtter med såpevann og klut er også plassert omkring i treningssalen.
 7. Ingen mobilbruk under trening
 8. Enkelte apparater vil være stengt for å forhindre for tett kontakt.
 9. Alle apparater, dørhåndtak øvrige kontaktflater vil vaskes over regelmessig av ansatte, spesielt fokus på de mest brukte apparatene. Skjerpede og utvidede renholdsrutiner.
 10. Infoplakater er satt opp i lokalet for økt bevissthet og påminnelse om viktighet av smitteverntiltakene.
 11. Gruppetreninger er flyttet utendørs.

Vi ber om forståelse for dette og at alle bidrar slik at ting fortest mulig går mot en normal igjen!

Viktig info

På grunn av økende antall smittetilfeller ber vi alle som har vært på utenlandsreise i såkalte «grønne land» å pålegge seg selv 10 dagers karantene fra både behandling og trening for å unngå smittespredning. Alle som har vært i «røde land» skal følge nasjonale retningslinjer vedrørende karantene.
Dersom du har vært utenfor Norges grenser i et «grønt land» i løpet av de siste 10 dager og har behov for øyeblikkelig hjelp hos en av våre terapeuter, ber vi deg ta kontakt med din respektive terapeut før du møter til egentrening eller behandlingstime. Da vil du sammen med din terapeut vurdere om tilstanden krever øyeblikkelig hjelp / behandling eller om det er forsvarlig med 10 dagers karantene før oppmøte.
Takk for at du viser hensyn og bidrar til å begrense smitten

Tilbyr dere videokonsultasjon?

Flere av våre manuellterapeuter tilbyr videokonsultasjoner med pasienter. Våre terapeuter har god presisjon i diagnostisering over videokonsultasjon og at oppfølging over video vil være et trygt og effektivt alternativ for de fleste pasienter Om du er ny pasient eller allerede pasient hos oss – ta kontakt med en av terapeutene under for å avtale tid for videokonsultasjon.

Gustav Bjørke – E-post: gustav.bjorke@hansogolaf.no

Gro Opseth – E-post: gro.opseth@hansogolaf.no

Trym Telje – E-post: trym.telje@hansogolaf.no.

Øyvind Erås – E-post: oyvind.eras@hansogolaf.no

Vi bruker Confrere som er godkjent for bruk til videokonsultasjon av Helsedirektoratet.Vi bruker takster i henhold til forskrift fra Helse- og omsorgsdepartementet.Egenandel kr. 163 inntil 20minutter, deretter kr. 59 per påbegynte 10 minutter.

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hansogolaf.no 

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd