Treningsavdelingen

Treningsavdelingen ved Hans og Olaf Fysioterapi, tidligere organisert under navnet Torggata Bad Treningssenter, er det riktige stedet for alle som ønsker et trygt og variert treningstilbud sentralt i Oslo. Treningssenteret har siden oppstarten i 1998 vært sameid og samlokalisert med Hans og Olaf Fysioterapi, og inngår nå i de nye lokalene i Pilestredet Park 7. 

Vi har dyktige fysioterapeuter som er tilstede i treningssalen mandag til fredag, som vil være behjelpelig om det er noe man lurer på! Vi fokuserer på høy trivselsfaktor og faglig kvalitet basert på veiledning av fysioterapeut. Våre fysioterapeuter og treningsinstruktører kan hjelpe deg med å utarbeide riktig treningsprogram, og vi er tilgjengelig for råd og veiledning også under egentrening. Et abonnement i treningsavdelingen koster 390,-/mnd og gir deg fri tilgang til egentrening innen våre åpningstider: 07-17 mandag til fredag.

I tillegg til et rikt utvalg av apparater og frie vekter, har vi også organisert gruppetrening for seniorer. Disse er nå dessverre midlertidig avviklet av smittevernhensyn, men vi starter opp igjen så fort situasjonen tillater det.

Treningsavdelingen innendørs er stengt inntil videre

Treningsavdelingen ved Hans og Olaf Fysioterapi holder dessverre stengt, inntil videre, grunnet videreføring av smitteverntiltakene i Oslo – hvor alle treningssentere må holde stengt. Vi gleder oss til vi kan åpne avdelingen for alle våre kunder igjen, og vil oppdatere så fort mer informasjon foreligger. 

Ordinære åpningstider 
Mandag – fredag: 07-17.
Helg: Stengt

Kostholdsveiledning

Torggata Bad Treningssenter / Hans og Olaf Fysioterapi har i lengre tid samarbeidet med de dyktige kostholds- og livsstilsveilederne i Grete Roede. Ved ønske om veiledning individuelt eller i gruppe ta kontakt på sven.erik.dahl@roede.com, eller se mer info her: https://www.roede.com 

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hof.nhn.no

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd