Hans og Olaf Fysioterapi har midlertidig stengt frem til og med 13.april

Dette er i henhold til vedtak i Regjeringen 24.03. der tiltakene for å redusere spredning av korona-virus videreføres. Vi vil fortløpende orientere omkring den videre utviklingen gjennom www.hansogolaf.no.

Vi tilbyr VIDEOKONSULTASJON med manuellterapeut for både nye og eksisterende pasienter. Forskning viser at godt trente terapeuter har god presisjon i diagnostisering over videokonsultasjon og at oppfølging over video er et trygt og effektivt alternativ for de fleste pasienter.

For manuellterapeut med kommunal ddriftsavtale - se forside www.hansogolaf.no

For Forsikrngskunder:

Klikk på Helseforsikring nederst på siden for å sette opp time med manuellterapeut.

Medisinsk trening / øvelsesbehandling

Pasienter som allerede er i gang med medisinsk trening / øvelsesbehandling kan bestille timer inntil 14 dager fram i tid. Du kan gjøre inntil 2 bestillinger pr.uke.

Klikk på knappen under og logg deg inn (øvre høyre hjørne). Klikk "Bestill time" og finn ledig time hos en av terapeutene.

Pasienter som ønsker å komme i gang med medisinsk trening / øvelsesbehandling må ta kontakt med vår resepsjon for timebestilling, tlf 22 99 31 40 eller resepsjon@hof.nhn.no.

Egenandel pr. medisinsk trening kr 97,-.

Avbestilling

Du må avbestille innen kl 12.00 virkedagen før den oppsatte timen. Det vil ikke være mulig å avbestille timen online etter dette, heller ikke i helg for avbestilling av eventuelle timer påfølgende mandag. For å avbestille time, se «Mine timer / avbestill time», marker aktuelle time og avbestill denne ved å klikke på figur for søppelboks.

Du kan også sende en SMS til 41 60 25 52 ved avbestilling. Sendes SMS etter 12.00 virkedagen før, registreres timen som "ikke møtt", og må betales 95 kr for.

Dersom du ikke kan trene på grunn av akutt sykdom i løpet av natten før, må du avbestille innen kl. 09.00 gjennom SMS 41 60 25 52.

Time som ikke blir benyttet må betales med kr 95,-.

Manuellterapi

Pasienter som ønsker rask tilgang på behandling og ikke ønsker å stå på venteliste, kan bestille time direkte hos en av våre manuellterapeuter som jobber uten kommunal driftsavtale. Man får da undersøkelse eller behandling etter bare få dager.

Dette gjelder ikke deg som skal bestille time for medisinsk trening/øvelsesbehandling.

Priser hos terapeuter uten kommunal driftsavtale

Manuellterapeuter:
Første konsultasjon og undersøkelse: 670,-
Påfølgende konsultasjoner: 450,-

Ved behandling hos terapeuter uten kommunal driftsavtale betaler du som pasient hele egenandelen selv, uten mulighet for refusjon fra kommunen. Det er heller ikke mulig å bruke disse egenandelene i søknad om frikort.

Helseforsikring

Videokonsultasjon:

Vi tilbyr videokonsultasjon med manuellterapeut for både nye og eksisterende pasienter. Forskning viser at godt trente terapeuter har god presisjon i diagnostisering over videokonsultasjon og at oppfølging over video er et trygt og effektivt alternativ for de fleste pasienter. Klikk på Helseforsikring for å sette opp time med manuellterapeut.

For pasienter med privat helseforsikring er videokonsultasjoner dekket på samme måte som vanlige konsultasjoner. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å sette opp time.

Følgende forsikringsselskap dekker videokonsultasjoner:

• DigiCare: o Storebrand Helseforsikring

• Falck Helseo: o DNB Helse o Protector forsikring o Codan forsikring

Pasienter med privat helseforsikring, og forsikringsselskapenes saksbehandlere kan ta direkte kontakt med manuellterapeut Olav Amundsen gjennom Online booking (trykk på knapp under) eller e-post olav.amundsen@hof.nhn.no, for å få time til videokonsultasjon innen få dager