Trening med fysioterapuet

Våre dyktige fysioterapeuter og fysioterapistudenter tilknyttet treningsavdelingen ved Hans og Olaf Fysioterapi tilbyr individuell treningsveiledning på dag- og kveldstid. Ønsker du hjelp til å sette opp eller videreføre et treningsprogram, instrueres i nye øvelser, eller ønsker veiledning i prinsipper for styrke- og kondisjonstrening, ta kontakt med treningssal@hansogolaf.no, for videre avtale.

7

Vi har fysioterapeut i treningsavdelingen som tilbyr behandling, aktiv rehabilitering og treningsveiledning for våre kunder og pasienter. Med fysioterapibakgrunn vil du få et helhetlig tilbud, hvor vi som helsepersonell i større grad er skikket til å se og forstå kroppslige sammenhenger og tilrettelegge for en sunn endringsprosess. Om du følges opp som del av behandling eller kun innen treningsveiledning, avklares i forkant.
Etter en individuell samtale legger vi sammen en plan for å nå dine mål og ønsker. Vi hjelper deg med å skreddersy et treningsprogram, veilede omkring riktig teknikk, generelle treningsprinsipper, og ønsker å hjelpe deg med å etablere gode, og bærekraftige trenings- og livsstilsrutiner. Uansett om du trenger hjelp til å komme i gang med trening, har som mål å gå ned i vekt, komme i bedre form, forberede deg til en konkurranse eller til å forsere en fjelltopp; en av våre treningsinstruktører kan hjelpe deg med å nå dine mål.
Utover oppsatte individuelle timer, vil det for medlemmer være fysioterapeut eller fysioterapistudent tilgjengelig i treningsavdelingen for veiledning i øvelser og apparater. Vi ønsker at alle som trener her skal føle seg trygge under egentrening, og samtidig få hjelp til å ta treningen til neste nivå! Vi legger vekt på trygg, effektiv og morsom trening som passer deg!
Avbestilling av avtalte timer må skje senest 24 timer i forveien.
Ring 22 99 31 41 eller send en uforpliktende mail til treningssal@hansogolaf.no ved interesse, eller kom innom våre lokaler for en prat!

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hansogolaf.no 

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd