Treningsavdelingen

Treningsavdelingen ved Hans og Olaf Fysioterapi, tidligere organisert under navnet Torggata Bad Treningssenter, er det riktige stedet for alle som ønsker et trygt og variert treningstilbud sentralt i Oslo. Treningssenteret har siden oppstarten i 1998 vært sameid og samlokalisert med Hans og Olaf Fysioterapi, og inngår nå i de nye lokalene i Pilestredet Park 7. 

Et abonnement i treningsavdelingen koster 390,-/mnd og gir deg fri tilgang til egentrening innen våre åpningstider: 07-19 mandag til torsdag og fredag 07-18.

Treningsavdelingen på Hans og Olaf Fysioterapi/Torggata Bad Treningssenter følger smittevernreglene og vil derfor ha begrensninger på treningen.
– Det vil være påbudt med munnbind.
– Vask av alle apparater etter bruk
– Maks 2 stk i garderoben. Kom helst ferdig skiftet og bruk de låsbare skapene på vei inn til treningssalen.
– Maks 1 time effektiv trening.

Vi har et rikt utvalg av apparater og frie vekter.

Treningsavdelingen

Ordinære åpningstider
Mandag – torsdag: 07-19.          Fredag: 07-18.
Helg: Stengt

Kostholdsveiledning

Torggata Bad Treningssenter / Hans og Olaf Fysioterapi har i lengre tid samarbeidet med de dyktige kostholds- og livsstilsveilederne i Grete Roede. Ved ønske om veiledning individuelt eller i gruppe ta kontakt på sven.erik.dahl@roede.com, eller se mer info her: https://www.roede.com

Adresse

Pilestredet Park 7, Oslo

Telefon

22 99 31 40

Kontakt oss

Hans & Olaf Fysioterapi AS
Pilestredet Park 7
0176 Oslo

Tlf: 22 99 31 40
E-post: resepsjon@hof.nhn.no

Hans og Olaf Fysioterapi AS

Etablert i 1967, nå Oslos største fysikalske institutt som huser over 20 fysio- og manuellterapeuter, de fleste med kommunalt driftstilskudd